Γιάννης Μάρκου: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση στον επιχειρηματία

Γιάννης Μάρκου: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση στον επιχειρηματία

Στην απολογία του ο δράστης υποστήριξε ότι έφερε πάνω του πτυσσόμενο μικρό μαχαίρι σε μπρελόκ και αρνήθηκε την κατηγορία της αποπειρας ανθρωποκτονίας

varimpompi_drastis
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 26χρονος κατηγορούμενος για το μαχαίρωμα του Γιάννη Μάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του, αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα και ότι το θύμα προκάλεσε πρώτος τον καβγά για τη σειρά αναμονής σε καντίνα στη Βαρυπόμπη.

Σε σχέση με το όπλο της επίθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης υποστήριξε ότι έφερε πάνω του πτυσσόμενο μικρό μαχαίρι σε μπρελόκ. Επίσης, αρνήθηκε ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση αναφέροντας ότι δεν γνώριζε το θύμα και διέψευσε ότι τον είχε δει σε νυχτερινό μαγαζί που βρισκόταν και οι δύο πριν την επίθεση. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς του και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co2m0s9uwgoh)


Στο μεταξύ, με την επιβολή ενός μόνο περιοριστικού όρου - αυτού της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα - αφέθηκε ελεύθερος χθες μετά την απολογία του στο ανακριτικό γραφείο, ο δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Βαρυμπόμπη με θύμα τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Ειδικότερα, ο 19χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του στην συμπλοκή, όπως και την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας την οποία αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την επίθεση και πως περίμενε τον 26χρονο φίλο του, που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον επιχειρηματία, στο αυτοκίνητο με το οποίο έφυγαν από την καντίνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην τακτική δικαιοσύνη με βαρύτατες κατηγορίες παραπέμπει τον Πάτση η Βουλή

Πάνω από 100 βίντεο παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του Παπαθεοδώρου

Έκανε μπότοξ και αυξητική χειλιών αξίας 522 ευρώ και έφυγε χωρίς να πληρώσει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης