Θεσσαλονίκη: «Επέστρεψε το ταξί και εξαφανίστηκε ξανά», λέει ο ιδιοκτήτης του οχήματος

Θεσσαλονίκη: «Επέστρεψε το ταξί και εξαφανίστηκε ξανά», λέει ο ιδιοκτήτης του οχήματος

«Θα σου εξηγήσω τι συνέβη», έγραψε ο συνεργάτης του ιδιοκτήτη του ταξί σε σημείωμα πριν γίνει ξανά… καπνός

1800727
«Με ενημέρωσαν ότι ο οδηγός επέστρεψε το αυτοκίνητο, την ώρα που ήμουν στην Γαλλία για να αγοράσω νέο ταξί», αναφέρει στο protothema.gr, ο Άνθιμος Σαχπάζης, που τις τελευταίες δύο εβδομάδες ζούσε με την αγωνία για την τύχη του οδηγού και του ταξί του, αφού τόσο ο 32χρονος όσο και το όχημα είχαν χαθεί από προσώπου γης.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του οχήματος, είχε καταθέσει μήνυση για υπεξαίρεση εις βάρους συνεργάτη που… εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με το ταξί που είχε μισθώσει, ωστόσο η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με τον κ. Σαχπάζη, το βράδυ της Τρίτης ο 32χρονος αποφάσισε τελικά να επιστρέψει το ταξί και το άφησε έξω από το συνεργείο που πηγαίνει τα οχήματά του ο ιδιοκτήτης, το οποίο βρίσκεται στην Νέα Σάντα Κικλκίς. «Η αστυνομία με ενημέρωσε ότι άφησε το ταξί στο συνεργείο και μετά πάλι εξαφανίστηκε. Πίστευα ότι δεν θα το επέστρεφε, για αυτό πήγα στο εξωτερικό και αγόρασα άλλο αυτοκίνητο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί “Ο Ερμής”, Κλήμης Λεοντιάδης, μόλις ο 32χρονος άφησε το ταξί έξω από το συνεργείο, πήγε στο σπίτι της μητέρας του ιδιοκτήτη και της παρέδωσε τα κλειδιά του οχήματος.

Ο 32χρονος που συνεργαζόταν από τον Ιούλιο με τον ιδιοκτήτη και πλέον βαραίνετε με την κατηγορία της υπεξαίρεσης, δεν έδωσε καμία εξήγηση για το πού βρίσκονταν τόσο καιρό και γιατί «εξαφανίστηκε» χωρίς να ενημερώσει τον συνεργάτη του, ωστόσο άφησε μέσα στο όχημα ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε «θα σου εξηγήσω τι συνέβη».

Σημειώνεται πως όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια του 32χρονου δεν είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καθησυχάσει τις Αρχές λέγοντας ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ως εκ τούτου δεν θεωρήθηκε ποτέ αγνοούμενος. Ο ιδιοκτήτης του ταξί, εκτός από την ανησυχία του για την τύχη του οχήματος, είχε εκφράσει ανοιχτά τον φόβο του μήπως έχει συμβεί κάτι κακό στον 32χρονο οδηγό, αφού αδυνατούσε να εξηγήσει το γιατί δεν έδινε σημάδια ζωής και δεν επικοινωνούσε μαζί του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ειδικό ποινικό μητρώο για αδικήματα κατά ανηλίκων παρουσιάζει ο Μητσοτάκης

Ο Έλον Μασκ αλλάζει το Twitter: Η μηνιαία συνδρομή, οι ψεύτικοι λογαριασμοί και το κουμπί επεξεργασίας

Βίντεο: Η Σακίρα προσπέρασε «ουρά» για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης