Ο «βιαστής με το τατουάζ» πέρασε από την Κακαβιά στην Αλβανία με ταξί που πήρε από την Αθήνα

Ο «βιαστής με το τατουάζ» πέρασε από την Κακαβιά στην Αλβανία με ταξί που πήρε από την Αθήνα

Ήθελε να διαφύγει στην Ευρώπη - «Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του -  Και τρίτη γυναίκα τον καταγγέλλει - Την Πέμπτη η απολογία του

viastis-palaio-faliro-arthrou
Προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι αύριο ζήτησε και έλαβε ο 45χρονος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

O Spartak Dyrmishi εμφανίστηκε ενώπιον της πρώτης τακτικής ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της αρπαγής.

5720177


Ο φερόμενος ως βιαστής φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε το κεφάλι του ενώ διακρινόταν το δίγραμμο τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την κατάθεσή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ο 45χρονος πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα από την Κακαβιά με ταξί που πήρε από την Αθήνα.

Από εκεί κατευθύνθηκε στον Αυλώνα όπου αναζήτησε καταφύγιο στο διαμέρισμα της μητέρας του.

Ο 45χρονος είχε μαζί του ελάχιστα τρόφιμα που θα μπορούσαν να τον συντηρήσουν για λίγες ημέρες, στοιχείο που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι θα κρυβόταν μέχρι η υπόθεση να «ξεθυμάνει» και μετά να διαφύγει στην Ευρώπη.

Στην Αλβανία, έμεινε σε διάφορα σημεία αλλά και σε σπίτι συγγενικού του προσώπου. Όταν, όμως, αυτοί που τον φιλοξενούσαν κατάλαβαν το λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε από την Ελλάδα τον χτύπησαν και, όπως είπε στους αστυνομικούς, πιστεύει ότι ήταν και αυτοί που τον «έδωσαν» στις αρχές.

Την ίδια ώρα, στο «φως» έρχεται και μια τρίτη καταγγελία σε βάρος του αδίστακτου βιαστή με το τατουάζ. Χθες το μεσημέρι, μια γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς και κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα του 45χρονου Αλβανού.

Η γυναίκα, όπως υποστήριξε, ήρθε πριν μερικούς μήνες τετ- α τετ με τον δράστη ο οποίος αποπειράθηκε να της επιτεθεί όμως κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα νύχια του.

Ο ίδιος, στην κατάθεση μιας σελίδας που έδωσε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται την υπόθεση, υποστήριξε ότι δεν έχει επιτεθεί σε άλλη γυναίκα και ότι δεν φταίει αυτός αλλά η κοκαΐνη και οι μπίρες που ήπιε την ημέρα του διπλού χτυπήματος στο Παλαιό Φάληρο.

«Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ»

Ειδικότερα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φέρεται να κατέθεσε πως «το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co16e73x8xy1)


Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι αφού βίασε την κοπέλα στη στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, πήγε στο σπίτι του. Κατάλαβε ότι τον ψάχνουν όταν είδε το τατουάζ του στην τηλεόραση. «Έφυγα στην Αλβανία μόλις το είδα», πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σακίρα: Προσπέρασε «ουρά» για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου»


Ο Έλον Μασκ αλλάζει το Twitter: Η μηνιαία συνδρομή, οι ψεύτικοι λογαριασμοί και το κουμπί επεξεργασίας


Καιρός: Στους 27 βαθμούς θα ανέβει σήμερα ο υδράργυρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης