Κρήτη: Αλλεργικό σοκ για 40χρονο ύστερα από τσίμπημα σφήκας
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σε σοβαρή κατάσταση
Αλλεργικό σοκ υπέστη 40χρονος άνδρας στο χωριό Σίσι Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με το neakriti, ύστερα από τσίμπημα σφήκας, το πρωί της Τρίτης 1 Νοεμβρίου.
Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 40χρονο καιτον μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου σε σοβαρή κατάσταση.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.