Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας είχε συχνά καβγάδες με τον γιο του που εντοπίστηκε νεκρός

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας είχε συχνά καβγάδες με τον γιο του που εντοπίστηκε νεκρός

41χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα στον ημιλιπόθυμο πατέρα του το απόγευμα της Τετάρτης - Βασικός ύποπτος ο πατέρας  - Το θύμα ήταν χτυπημένο στο κεφάλι, πιθανότατα από σφυρί ή παρόμοιο αντικείμενο

dolofonia_thess_xr
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες του εγκλήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, ενώ «νούμερο ένα» ύποπτος ως δράστης της δολοφονίας θεωρείται ο πατέρας του 41χρονου θύματος.

Οι άνθρωποι στη γειτονιά της οδού Ομήρου είναι σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση και, όπως λένε, σχεδόν όλοι γνώριζαν πως ο πατέρας με τον γιο είχαν πολύ συχνούς καβγάδες και πως είχαν απασχολήσει αρκετές φορές την αστυνομία.

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας είχε συχνά καβγάδες με τον γιο του που εντοπίστηκε νεκρός

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας είχε συχνά καβγάδες με τον γιο του που εντοπίστηκε νεκρός 2



Κλείσιμο
Ο 41χρονος που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα από τη μητέρα του, φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και για αυτόν τον λόγο να είχε συχνά καβγάδες με την οικογένειά του που είχε καταγωγή από την Αρμενία. Δίπλα στη σορό του που έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, πιθανότατα από χτυπήματα με σφυρί ή παρόμοιο αντικείμενο, ήταν ο πατέρας του πεσμένος στο έδαφος, χωρίς να φέρει τραύματα αλλά σε λιπόθυμη κατάσταση.

Ο χώρος του εγκλήματος παραμένει αποκλεισμένος από την αστυνομία, ενώ λίγο μετά τις 8 το πρωί έφτασαν και προσωπικό της σήμανσης που συνεχίζει της έρευνες. Μέχρι στιγμής, όλα τα στοιχεία δείχνουν ως βασικό ύποπτο του εγκλήματος τον πατέρα του θύματος και η έρευνες της αστυνομίας στρέφονται προς αυτήν την κατεύθυνση.

thess_dolofonia__2_
thess_dolofonia__3_
thess_dolofonia__5_


Σημειώνεται ότι ο πατέρας του 41χρονου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ημικωματωδη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

«Λυπάμαι την φιλενάδα μου, τη γειτόνισσά μου. Συνέχεια έκανε φασαρίες ο γιος του και ο άντρας της αντιμετώπιζε θέματα με την υγεία του. Έμεναν χρόνια στην γειτονιά, ο γιος τους ζητούσε συνέχεια χρήματα για ναρκωτικά», ανέφερε φίλη της μητέρας, σημειώνοντας ότι «η φίλη μου επέστρεψε εχθές από τη δουλειά και βρήκε αναίσθητο τον άντρα της και δίπλα νεκρό μέσα στα αίματα τον γιο της. Άρχισε να φωνάζει, ότι κι αν έκανε παιδί της ήταν».

thess_dolofonia__1_
thess_dolofonia__7_
thess_dolofonia__6_
thess_dolofonia__4_


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Πώς ένα μαρούλι νίκησε την πρωθυπουργό Τρας


«Θέλω να κάνουμε σεξ»: Τι είπε ο στρατιωτικός στον 15χρονο που παρενόχλησε στον Χολαργό


Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης