Θεαματική διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ένα κατάστημα τουριστικών ειδών στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου οι άγνωστοι δράστες κάνοντας όπισθεν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ξήλωσαν τα προστατευτικά ρολά, γκρέμισαν τον υαλοπίνακα και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο εσωτερικό!
Κατά την διάρκεια της εισβολής τους, οι διαρρήκτες κατέστρεψαν πλήθος εμπορεύματα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Korinthostv.gr, αλλά στόχο είχαν μόνο την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, από την οποία έκλεψαν όσα χρήματα βρήκαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι έρευνες της Ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες άλλων καταστημάτων, που ενδέχεται να έχουν καταγράψει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες της διάρρηξης.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.