Βίντεο δείχνει την επιχείρηση διάσωσης ενός Αυστριακού τουρίστα στην Αγία Ρουμέλη στα Χανιά, ο οποίος παρέμεινε εγκλωβισμένος σε δύσβατο ορεινό σημείο όλη τη νύχτα.
Ειδικότερα, με το πρώτο φως της ημέρας (21/10), 5 διασώστες της ΕΜΑΚ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ανώπολης, διέσωσαν τον 65χρονο Αυστριακό, ο οποίος ήταν εγκλωβισμένος σε δύσβατη χαράδρα.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ τον προσέγγισαν χθες το απόγευμα. Εξαιτίας όμως του επικίνδυνου και πολύ δύσβατου σημείου στο οποίο εγκλωβίστηκε, δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Έτσι οι διασώστες παρέμεναν όλη τη νύχτα σε επαφή μαζί του.
Οι προσπάθειες των διασωστών απέδωσαν καρπούς, όπως φαίνεται στο neakriti.gr, ο τουρίστας είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στην οικογένειά του.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.