Βίντεο δείχνει την επιχείρηση διάσωσης ενός Αυστριακού τουρίστα στην Αγία Ρουμέλη στα Χανιά, ο οποίος παρέμεινε εγκλωβισμένος σε δύσβατο ορεινό σημείο όλη τη νύχτα.
Ειδικότερα, με το πρώτο φως της ημέρας (21/10), 5 διασώστες της ΕΜΑΚ από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ανώπολης, διέσωσαν τον 65χρονο Αυστριακό, ο οποίος ήταν εγκλωβισμένος σε δύσβατη χαράδρα.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ τον προσέγγισαν χθες το απόγευμα. Εξαιτίας όμως του επικίνδυνου και πολύ δύσβατου σημείου στο οποίο εγκλωβίστηκε, δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Έτσι οι διασώστες παρέμεναν όλη τη νύχτα σε επαφή μαζί του.
Οι προσπάθειες των διασωστών απέδωσαν καρπούς, όπως φαίνεται στο neakriti.gr, ο τουρίστας είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στην οικογένειά του.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.