Ελληνοτουρκικά: Τούρκος αναλυτής στοχοποιεί τον Φλώρο για τις επισκέψεις σε «αποστρατιωτικοποιημένα» νησιά
«Θα υποστεί και τις συνέπειες εάν συνεχίζει να φωτογραφίζεται σε «αποστρατιωτικοποιημένα» νησιά» είπε ο Τούρκος αναλυτής για τις επισκέψεις Φλώρου σε Χίο, Οινούσσες, Παναγιά και Ψαρά
Πρόσφατα εμφανίστηκε βέβαιος πως η Τουρκία «θα κάνει σίγουρα κάπου κάτι», εννοώντας στρατιωτικό χτύπημα στο Αιγαίο και πως «και με το αίμα μας θα τα καταστρέψουμε τα ελληνικά Rafale». Τώρα στοχοποιεί τον A/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, λόγω της πρόσφατης επίσκεψής του σε Χίο, Οινούσσες, Παναγιά και Ψαρά
Ο λόγος για τον ειδικό σε θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας Αμπντουλλάχ Αγάρ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα «συναγωνίζεται» συναδέλφους του, αναλύοντας ακραία σενάρια κατά της Ελλάδας.
Μιλώντας σε πάνελ εκπομπής του φιλοκυβερνητικού δικτύου Haber Global, με θέμα μεταξύ άλλων τις δυνατότητες του νέου πυραύλου «Tayfun» να πλήξει και την Ελλάδα, ο Αγάρ ειρωνεύτηκετον Α/ΓΕΕΘΑ για την πρόσφατη φωτογράφισή του με στρατιώτες στο Επιτηρητικό Φυλάκιο Ψαρών, ανάμεσά τους και έναν στρατιώτη - μάγειρα.
«Επιτρέψτε μου να κάνω μία μικρή ειρωνεία. Αν προσέξετε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας, διακρίνεται εκεί πέρα ένας μάγειρας στρατιώτης που φορά λευκή ποδιά. Μήπως έσφαξαν κάποιο κουρμπάνι εκεί, μήπως δηλαδή ο ίδιος πήγε εκεί να σφάξει κάποιο κουρμπάνι; Πρέπει να το δούμε αυτό, πρέπει να δούμε τι έσφαξαν. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου πρέπει να αντιληφθεί καλά πως ο πόλεμος δεν μοιάζει με τη φωτογράφιση με στρατιώτες με λευκή ποδιά» δήλωσε ο Τούρκος ειδικός, απειλώντας τον πως εάν συνεχίσει να φωτογραφίζεται με στρατιωτικές φρουρές σε νησιά που η Τουρκία θεωρεί «αποστρατιωτικοποιημένα» τότε «ενδεχομένως θα υποχρεωθεί να υποστεί και τις συνέπειες».
Ανέφερε συγκεκριμένα «ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας δεν είναι ένας αρχηγός Γενικού Επιτελείου που έχει δει πόλεμο. Θεωρητικά μελετά τον πόλεμο, και από την άλλη κινείται με μία βασική ασθένεια που υπάρχει στους στρατιωτικούς και η οποία όταν δεν ελέγχεται μπορεί να οδηγήσει μία χώρα στην καταστροφή. Αν συνεχίσει να φωτογραφίζεται και να προκαλεί πολύ σοβαρές χώρες όπως η Τουρκία, τότε ενδεχομένως θα υποχρεωθεί να υποστεί και τις συνέπειες» κατέληξε ο Αγαρ, έχοντας πίσω του χάρτη με τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και τις αποστάσεις τους από τα Μικρασιατικά Παράλια.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.