Κίνηση: Μποτιλιάρισμα τώρα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω πορείας υγειονομικών

Πορεία διαμαρτυρίας προς  το υπουργείο Υγείας - Ανοιχτοί πλέον όλοι οι δρόμοι -  Μεταξύ άλλων διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση των ιδρυμάτων

Μετ'εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, λόγω πορείας περίπου 800 ατόμων γιατρών και νοσηλευτών του ΕΣΥ προς τη Βουλή. 
Οι δρόμοι πλεόν στο κέντρο της πόλης είναι ανοιχτοί.



Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους 


Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι γιατροί των δημόσιων δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Δημοσίου Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ανακοίνωσε πως τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας.

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις Βασ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας και Ακαδημίας λόγω της πορείας των υγειονομικών προς το υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους.






Δείτε φωτογραφίες 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr