Λόφος Πιερίας: Πατέρας δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένος σε αμπελώνα
Τον άτυχο 57χρονο αντίκρισε νεκρό συγγενικό του πρόσωπο
Τραγικό τέλος στη ζωή του επέλεξε να δώσει ένας 57χρονος άνδρας στον Λόφο Πιερίας, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος από στενό συγγενικό του πρόσωπο μέσα σε αμπελώνα ιδιοκτησίας του.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο όταν έφτασε ήταν ήδη αργά. Ο άνδρας, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν ο 57χρονος άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, καθώς και τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, πριν από διάστημα περίπου επτά ετών ο κουμπάρος του θύματος είχε αυτοκτονήσει σε κοντινό σημείο από εκεί όπου βρέθηκε σήμερα απαγχονισμένος ο 57χρονος.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.