Κακοκαιρία στην Κρήτη - Γερμανός παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων περιγράφει την περιπέτεια που βίωσε

Κακοκαιρία στην Κρήτη - Γερμανός παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων περιγράφει την περιπέτεια που βίωσε

Πήγε στο Ηράκλειο για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του κι έζησε εφιαλτικές στιγμές - Η έντονη κακοκαιρία τον...πρόλαβε στους αιθέρες

kakokairia-kriti
Πριν από την έναρξη της χειμερινής περιόδου, ο Γερμανός παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών, Ρενέ Κίντερμαν του τηλεοπτικού δικτύου «ΑRD», αποφάσισε να γεμίσει τις «μπαταρίες» του απολαμβάνοντας την κρητικό ήλιο για λίγες μέρες με την οικογένειά του.

Ο 47χρονος δημοσιογράφος ταξίδεψε με αεροπλάνο για να μεταβεί στο ελληνικό νησί αλλά η κακοκαιρία τον πρόλαβε στους αιθέρες... Οι διακοπές του μετατράπηκαν σε εφιάλτη, όπως ο ίδιος επισημαίνει.

Η οικογένεια Κίντερμαν βρέθηκε στο «μάτι» της καταστροφικής καταιγίδας που έπληξε το ελληνικό νησί, όπως σχολιάζει η γερμανική «Βild» αναφερόμενη στα όσα βίωσε ο δημοσιογράφος.


«Μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες προσγείωσης στο Ηράκλειο και αρκετές αναταράξεις, το αεροπλάνο μας τελικά προσγειώθηκε στα Χανιά. Από εκεί φτάσαμε στο Ηράκλειο με αυτοκίνητο», εξηγεί στη Bild η 43χρονη σύζυγός του, Κάτια Κίντερμαν.

Κλείσιμο
«Στη διαδρομή από τα Χανιά στο Ηράκλειο, βλέπαμε αυτοκίνητα να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά και τη λάσπη. Οι πολίτες ήταν πανικόβλητοι καθώς τα νερά κυλούσαν ορμητικά», προσθέτει.

Ωστόσο, μόλις έφθασαν στο ξενοδοχείο, η διεύθυνση τους προμήθευσε πετσέτες για να σφραγίσουν τα παράθυρα και τις πόρτες.

Στο Instagram, η σύζυγος του Γερμανού δημοσιογράφου ανέβασε ένα βίντεο που γυρίστηκε το Σάββατο από μια ταβέρνα στο Ηράκλειο και εστάλη από τον ιδιοκτήτη.

Στο σχετικό βίντεο, μπορεί κανείς να δει τα ορμητικά νερά να μετατρέπουν σε ποτάμια τους δρόμους, πολλά αυτοκίνητα να παρασύρονται ενώ ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Η καλλιτέχνης και πρώην ρεπόρτερ, Τατιάνα Μάισνερ, έσπευσε μέσω των social media να εκφράσει την ανησυχία της για τον πρώην συνάδελφό της στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD: «Προσέξτε τους εαυτούς σας», τoυ έγραψε η Τατιάνα σε μήνυμά της στο Instagram.

O δημοσιογράφος από τη Δρέσδη, Ρενέ Κίντερμαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα «BILD», είπε χαρακτηριστικά: «Η βροχή έχει σταματήσει, αλλά εξακολουθεί να φυσάει αρκετά. Αλλά μην σκέφτεστε την παραλία. Υπάρχει ακόμα νερό όπου συνήθως υπάρχουν ξαπλώστρες».

Μεγάλες περιοχές της Κρήτης υπέστησαν μεγάλες καταστροφές από τις ισχυρές καταιγίδες και τις πλημμύρες που έπληξαν το Σάββατο το ελληνικό νησί.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, ήταν η χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων εκατό ετών που έπληξε την Κρήτη προκαλώντας τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στο Παρίσι: Βίντεο καταγράφει την ύποπτη για τον φόνο της 12χρονης που βρέθηκε σε βαλίτσα

ΓΓ Συνοριοφυλάκων: 23 χρόνια δεν έχω δει τέτοια απάνθρωπη εικόνα όπως αυτή με τους γυμνούς μετανάστες

Βίντεο: Η στιγμή που Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να καλυφθεί για να γλιτώσει από drone kamikazi στο Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης