ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Κακοκαιρία στην Κρήτη - Σύζυγος αγνοούμενης στην Αγία Πελαγία: Ψάχνουμε με το γιο μου, μακάρι να βρεθεί ζωντανή

Κακοκαιρία στην Κρήτη - Σύζυγος αγνοούμενης στην Αγία Πελαγία: Ψάχνουμε με το γιο μου, μακάρι να βρεθεί ζωντανή

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης στην Αγία Πελαγία

syzygos-kriti
Κορυφώνεται ώρα με την ώρα η αγωνία στην Αγία Πελαγία για την αγνοούμενη μητέρα δύο παιδιών, που πετάχτηκε από το αυτοκίνητο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί. Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται. 

Στα λόγια του συζύγου, που από το μεσημέρι βρίσκεται στην Αγία Πελαγία, αποτυπωνεται το θρίλερ. «Ήρθαμε με το γιο μου εδώ και προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε αλλά μέσα στο όχημα βρήκαμε μόνο τον νεκρό άνδρα η γυναίκα μου έλειπε. Μακάρι να είναι ζωντανή αυτό θέλω μόνο», οι σπαρακτικές φράσεις του άνδρα. 

Μαρτυρία συζύγου αγνοουμένης στην Αγία Πελαγία


Παίρνει μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας του και όπως λέει μπροστά στην κάμερα, προσεύχεται να βρεθεί ζωντανή. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το πρωί η γυναίκα ξεκίνησε από το Ηράκλειο με τον αδικοχαμένο Κώστα Βεργάκη, που βρέθηκε νεκρός. Όταν τα νερά κάλυψαν το αυτοκίνητο, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και πήδηξε έξω.

Κλείσιμο
Σε κατάσταση απελπισίας ο σύζυγός της είχε μία επικοινωνία με τον 50χρονο την ώρα που εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο. Όταν κόπασαν τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, μετέβη στην Αγία Πελαγία και πήρε μέρος στις έρευνες για να βρεθεί η γυναίκα του.

«Η σύζυγός μου είχε έρθει το πρωί εδώ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός για κάποιες εργασίες. Ο άτυχος άνδρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων θα αναγκαστούν να φύγουν. Ξαφνικά με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε ότι έχουν μπει μέσα στο αυτοκίνητο αλλά δεν πατάει καλά στον δρόμο και να καλέσω βοήθεια μέσω του 112 γιατί δεν είχαν καλό σήμα», περιγράφει ο σύζυγός της αγνοούμενης.

Στο μεταξύ, με κάθε διαθέσιμο μέσο η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το λιμενικό, η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εθελοντές αναζητούν την 50χρονη.

Δύτες «χτενίζουν» όλη την παραλία της Αγίας Πελαγίας προσπαθώντας να βρουν κάποιο ίχνος της ενώ την ίδια ώρα οι υπόλοιποι διασώστες ερευνούν την περιοχή η οποία έχει σκεπαστεί από λάσπες.

Στο έλεος της κακοκαιρίας, που έχει αφήσει πίσω της έναν 50χρονο νεκρό, βρίσκεται η Κρήτη τις τελευταίες ώρες.

Δρόμοι έγιναν ποτάμια, περιουσίες πνίγηκαν στη λάσπη και σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα συνθέτουν το άγριο σκηνικό του καιρού.

Το μέτωπο έχει μεταφερθεί τις τελευταίες ώρες στη Σητεία, με τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο να είναι μεγάλα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της ισχυρής βροχόπτωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε αρκετά σημεία τόσο στην πόλη, όσο και περιφερειακά, έχει προκληθεί συγκέντρωση μεγάλου όγκου νερού και φερτών υλικών, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί και την πρόσβαση στους δρόμους να είναι αδύνατη. 
kriti-irakleio-plimmyra__1_
kriti-irakleio-plimmyra__2_
kriti-irakleio-plimmyra__4_
kriti-irakleio-plimmyra__5_




Κακοκαιρία στο Ηράκλειο Κρήτης


Δραματικές στιγμές στην Αγία Πελαγία - Ανδρες της ΕΜΑΚ προσπαθούν να ανασύρουν τον νεκρό



xania_plymmira_aerodromio5



Ειδήσεις σήμερα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Με χειροκροτήματα ο τελευταίος αποχαιρετισμός - «Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος

Κακοκαιρία στην Κρήτη - Συγκλονιστικό βίντεο: Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 50χρονος

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Μητέρα δύο παιδιών η 50χρονη αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης