Καιρός: Προσοχή και στα Δωδεκάνησα το επόμενο 12ωρο - Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

Καιρός: Προσοχή και στα Δωδεκάνησα το επόμενο 12ωρο - Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα και στα Δωδεκάνησα τις επόμενες ώρες

kairos-kakkokairia
Μετά την Κρήτη που δοκιμάζεται από το κύμα κακοκαιρίας θρηνώντας τουλάχιστον έναν νεκρό από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταιγίδες, ο μετεωρόλογος Σάκης Αρναούτογλου απηύθυνε προειδοποίηση το μεσημέρι του Σαββάτου για τον καιρό και στα Δωδεκάνησα μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας



«Οπως τονίζω και τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ 3 μεγάλη προσοχή στις εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες που θέλουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να μετατοπίζονται σταδιακά από την Κρήτη ανατολικότερα και κυρίως και στα Δωδεκάνησα τις επόμενες ώρες (σήμερα Σάββατο) πρώτα στην Κάσο-Κάρπαθο και απο το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιωτικού συμπλέγματος των Δωδεκανήσων» γράφει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου στην ανάρτησή του στο Facebook.

Mεγάλη προσοχή και στα Δωδεκάνησα το επόμενο 12 ωρο!!! Οπως τονίζω και τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία καιρού...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Saturday, October 15, 2022


Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν σήμερα Σάββατο 15/10, κατά κύριο λόγο στη Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη με τα ισχυρότερα φαινόμενα να αναμένονται στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα με εξαίρεση την Κρήτη όπου οι θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σημαντικές βροχοπτώσεις μέχρι αργά το βράδυ.

Ο Δείκτης Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης εκτιμάται ότι είναι ίσος με 4 με τον χάρτη που ακολουθεί να παρουσιάζει τον υετό που αναμένεται έως το βράδυ του Σαββάτου 15/10 καθώς και οι περιοχές των ισχυρότερων φαινομένων.

kairos-xartis-meteo


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα» λέει ο 33χρονος που συνελήφθη για δύο βιασμούς της ανήλικης

Σωτήρης Τσιόδρας: Τρία κακά και ένα καλό σενάριο για το μέλλον της πανδημίας - Πότε θα χρειαστούμε νέα εμβόλια

Από τον Μπάντι μέχρι τον Ντάμερ - Οι serial killers έχουν «κυριεύσει» τη μικρή οθόνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης