Τεράστια χασισοφυτεία με 635 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε στη Λάρισα

Τεράστια χασισοφυτεία με 635 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε στη Λάρισα

Σε εγκαταλελειμμένα περιβόλια της γυναικείας Μονής Κανάλων βρέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 112 κιλών και 450 γραμμαρίων - Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν

kannavi-arthrou
Μέσα σε μια ημιορεινή δασική έκταση εννέα στρεμμάτων εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας άλλη μια τεράστια χασισοφυτεία, που εξετάζεται αν είχε στηθεί από τους ίδιους καλλιεργητές των μεγάλων φυτειών οι οποίες είχαν εντοπιστεί πρόσφατα στον Όλυμπο!

Στο πλαίσιο της επιχείρησης με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένα περιβόλια της γυναικείας Μονής Κανάλων τρία αποψιλωμένα διαζώματα στις οποίες καλλιεργούνταν 635 δενδρύλλια κάνναβης, τα περισσότερα πολλά από τα οποία είχαν τρυγηθεί. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, άφησαν όμως πίσω τους την παραγωγή τους που είχαν βάλει για αποξήρανση σε ένα δίκτυο από σύρματα που στηρίζονταν σε κορμούς δέντρων. Εκεί, βρέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 112 κιλών και 450 γραμμαρίων!


Εντοπίστηκαν 635 δενδρύλλια κάνναβης σε δασική έκταση 9 στρεμμάτων στην Ελασσόνα


Στους χώρους των φυτειών, που εκτιμάται ότι είχαν καλλιεργηθεί πάνω από 2.000 χασισόδεντρα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο αυτοσχέδιες δεξαμενές με λάστιχο, βάνες και μπεκ, ενώ ανάμεσα από τα διαζώματα εντοπίστηκαν δύο ξύλινα παραπήγματα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως πρόχειρα καταλύματα, μαγειρικά σκεύη, είδη ρουχισμού και καλλιεργητικά εργαλεία. Όλα εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό και οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

kannavi-10
kannavi-9
kannavi-7
kannavi-2
kannavi-3
kannavi-4
kannavi-5
kannavi-6
kannavi-1


Ειδήσεις σήμερα:

«Η μητέρα γνώριζε για τις σεξουαλικές επαφές και εκβίαζε τον 53χρονο» λέει ο δικηγόρος του

«Πάρτι» στο Τwitter με το νέο look του Κιμ Γιονγκ Ουν: «Σαν Instagrammer σε διακοπές»

Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή με αγόρια και με κορίτσια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης