Ρέθυμνο: «Βούτηξε» χρυσαφικά από κοσμηματοπωλείο και τα πούλησε

Ρέθυμνο: «Βούτηξε» χρυσαφικά από κοσμηματοπωλείο και τα πούλησε

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του κοσμηματοπώλη για ένα λεπτό από το κατάστημά του

kosmimatopoleio-arxeio
Για λίγα λεπτά απασχολήθηκε στον εξωτερικό χώρο του κοσμηματοπωλείου του στο Ρέθυμνο ο ιδιοκτήτης του, το πρωί της Τρίτης, αλλά ήταν αρκετά για έναν άγνωστο να τρυπώσει μέσα, να κλέψει διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας 3.400 ευρώ και να γίνει... λαγός!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διεξήγαν προανάκριση για την κλοπή, εξασφάλισαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας τα οποία αξιοποίησαν κατάλληλα και αποκαλύφθηκε η τασυτότητα ενός 24χρονου Έλληνα ο οποίος την διέπραξε. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι στη συνέχεια πούλησε μέρος των κλοπιμαίων σε ένα ενεχυροδανειστήριο, όπου βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Ο δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν 200 ευρώ, ένα ρολόι με τη συσκευασία του, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα δερμάτινο πορτοφόλι και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο τα οποία είχε αγοράσει με μέρος από τα χρήματα από των πώληση των κλεμμένων κοσμημάτων και κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος.

Επιπλέον, στην κατοχή του 24χρονου, που είναι ήδη κατηγορούμενος για κλοπή, βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και για κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

*Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Το γρηγορότερο χατ-τρικ στα χρονικά της διοργάνωσης και τα 34 γκολ της βραδιάς - Δείτε βίντεο

Ελληνοτουρκικά: Το ΚΥΣΕΑ σήμανε αποδραματοποίηση - Οι εκτιμήσεις Μαξίμου και επιτελείων

Καιρός: «Αγριεύει» από το βράδυ – Αυξημένος ο κίνδυνος για πλημμυρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης