Nαυάγιο στα Κύθηρα: Έφτασαν τις 8 οι σοροί που έχουν εντοπιστεί
Στο ιστιοφόρο που βυθίστηκε μετά από πρόσκρουση σε βράχια επέβαιναν 85 άτομα, σύμφωνα με τους διασωθέντες μετανάστες
Στους 8 ανέρχονται οι νεκροί του ναυαγίουστα Κύθηρα, κι ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων 7 αγνοουμένων μεταναστών.
Αναφορικά με την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του λιμανιού Διακοφτιού νότια των Κυθήρων επιχειρούν στο σημείο 2 πλωτά μέσα του Λιμενικού και περιπολικό όχημα. Όπως αναφέρει η τελευταία ενημέρωση από το ΛΣ σήμερα εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν δύο σοροί ανδρών από κλιμάκιο του Λιμενικού.
Έτσι συνολικά μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί οκτώ σορού, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Στο ιστιοφόρο που βυθίστηκε μετά από πρόσκρουση σε βράχια επέβαιναν 85 άτομα, σύμφωνα με τους διασωθέντες μετανάστες.
Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 80 μετανάστες αλλοδαποί (55 άνδρες, 7 γυναίκες, 17 αγόρια, 1 κορίτσι). Χθες το απόγευμα εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από στελέχη της ΜΥΑ 6 σοροί μεταναστών (4 άνδρες και 2 γυναίκες) που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.