Τραγωδία στην Εγκλουβή Λευκάδαςόταν λίγο πριν τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής για άγνωστους λόγους ανατράπηκε τρακτέρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγοράκι 4 ετών και να τραυματιστεί ένας 16χρονος.
Τραυματισμένος αλλά όχι βαριά είναι ο οδηγός του τρακτέρ πατέρας του άτυχου παιδιού και θείος του 16χρονου.
Σύμφωνα με το lefkadapress.gr το τρακτέρ ανατράπηκε στον δύσβατο ορεινό δρόμο για τον Άγιο Δονάτο. Δύο ασθενοφόρα έσπευσαν για να παραλάβουν τους τραυματίες αλλά δυστυχώς το μικρό παιδί δεν τα κατάφερε.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Χθες, Παρασκευή (07.10.2022), το βράδυ, στην Επαρχιακή οδό Σύβρου Καρυάς στη Λευκάδα, γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) που οδηγούσε 30χρονος αλλοδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και κατέπεσε σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανήλικου (4 ετών) που επέβαινε σε αυτό.Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας. «Πρωταθλητής» στο κόστος στέγασης η Ελλάδα, «εφιάλτης» η ανανέωση της μίσθωσης
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.