Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος δύο ατόμων, το 2021, στην Αίγινα.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα. Σημειώνεται πως ο ένας από τους 4 που έχουν συλληφθεί, έβαλε τους άλλους τρεις να χτυπήσουν ηλικιωμένους που έμεναν σε ξενοδοχείο στην Αίγινα γιατί είχαν προσωπικές διαφορές. Πρόκειται για μάνα κια γιο, ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, που δέχθηκαν την επίθεση.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.