Ηράκλειο Κρήτης: Με μαντινάδες υποδέχθηκαν τον Μάνφρεντ Βέμπερ

Ηράκλειο Κρήτης: Με μαντινάδες υποδέχθηκαν τον Μάνφρεντ Βέμπερ

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης οργάνωσε την θερμή υποδοχή - Τι του είπε ο πρωθυπουργός 

mits-veber
Δια χειρός Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η υποδοχή του Προέδρου Μάνφρεντ Βέμπερ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, που έφτασαν με ειδική πτήση από τις Βρυξέλλες στην Κρήτη για το ετήσιο συνέδριο του ΕΛΚ. Με μια τσικουδιά και υπό τον ήχο της λύρας, οι ευρωβουκευτές του ΕΛΚ ένιωσαν την κρητική φιλοξενία.

Μέχρι και ο Πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε από τη θερμή αυτή υποδοχή που διοργάνωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και φτάνοντας στο συνεδριακό χώρο του είπε" Βαγγέλη ετοίμασες ωραία υποδοχή".

Βέμπερ μαντινάδες


Ο πρωθυπουργός συμμετείχε το απόγευμα στην ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Η έναρξη των εργασιών, έγινε το απόγευμα με την ομιλία του πρωθυπουργού, και ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ και τον αντιπρόεδρο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στις εργασίες της ετήσιας συνάντησης της ΚΟ του ΕΛΚ θα συμμετάσχουν με ομιλίες τους ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο τ. επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια Μαρία Συρεγγέλα.

Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο βουλευτής Σερρών και γραμματέας Διεθνών σχέσεων και ΕΕ της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται το μαζικό κύμα φυγής Ρώσων - Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ουρές 16 χλμ στα σύνορα με τη Γεωργία

Μία δόκιμη αστυφύλακας ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη

Επιδείνωση της θνησιμότητας των ασθενών Covid εντός και εκτός ΜΕΘ δείχνει νέα μελέτη των Τσιόδρα - Λύτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης