Πάτρα: Αποσφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη - «Τα πράγματα λείπουν»

Πάτρα: Αποσφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς των Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη - «Τα πράγματα λείπουν»

Δείτε εικόνες από το εσωτερικό του - Η κυρία Πισπιρίγκου εκποιούσε μέσω Ίντερνετ τα πράγματα της Ευγενίας Κούτρα, λέει ο δικηγόρος των συγγενών της

Screenshot_4
Αποσφραγίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (27/9), το διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου του ακινήτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα επί της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου διέμενε στο ισόγειο ο Μάνος Δασκαλάκης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τις τρεις κόρες τους.

Το διαμέρισμα άνοιξε παρουσία συμβολαιογράφου, των δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας. Είναι το πολυσυζητημένο διαμέρισμα που ο Μάνος Δασκαλάκης, τρεις μήνες από το θάνατο της 69χρονης γυναίκας, στις 14 Δεκεμβρίου 2020 τραγουδούσε στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα, γυρίζοντας βίντεο κλιπ και έγραφε: «Ένα τραγούδι του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη, έτος 1979. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για έναν στίχο: "υπερασπίσου το παιδί και αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα". Και όμως αγαπητοί μου υπάρχει ελπίδα».
Eσωτερικό σπιτιού ιδιοκτήτριας Δασκαλάκη Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν τα τρία σπίτια, είτε να πουλήσουν το ακίνητο.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο protothema.gr: «Οι τελευταίες στιγμές της Ευγενίας Κούτρα ήταν στο δωμάτιο που έχει καταγραφεί ως το δωμάτιο της εγκατάλειψης αυτής της γυναίκας χωρίς τα φάρμακά της, όπου το ζευγάρι Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης, την είχαν εντελώς ξεχάσει και δεν της παρείχαν τις ιατρικές βοήθειες. Όλα τα πράγματα του σπιτιού λείπουν, όπως τα χρυσαφικά της Ευγενίας Κούτρα, τα κειμήλια, τα πολύτιμα αντικείμενα του σπιτιού και το μόνο που έχει μείνει μέσα στο σπίτι είναι κάποια παλιά έπιπλα, αλλά τα περισότερα έχουν εκποιηθεί.

Κλείσιμο
Η κυρία Πισπιρίγκου εκποιούσε διαμέσου του Ίντερνετ τα πράγματα αυτής της γυναίκας. Έχουν συμβεί εγκληματικές αμέλειες, τις οποίες η Εισαγγελία Πατρών, τις ερευνά. Συνάμα, εμείς ως πληρεξούσιοι δικηγόροι των συγγενών προσπαθούμε να διερευνήσουμε την υπόθεση κι ο ιατρικός φάκελος ο οποίος χορηγήθηκε επιτέλους για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε με τον ιατροδικαστή και να διερευνηθούν τα αίτια του πρόωρου θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, μια εκ των θυμάτων, εκτός των παιδιών αυτής της ανείπωτης τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο».
Δήλωση δικηγόρου των συγγενών της ιδιοκτήτριας Ανδρέα Θεοδωρόπουλου

dikigoros-mak


Ειδήσεις σήμερα:

Σκρέκας: Η Ελλάδα προτείνει τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ταμείου ύψους 80 δισ. ευρώ

Τουρκία: Στέιτ Ντιπάρτμεντ και Κομισιόν σε Ερντογάν - «Να σταματήσουν οι απειλές»

Φυγάδευσαν σε επτά μήνες $25 δισ. ρωσικά κεφάλαια στην Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης