Συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πραγματοποίησαν το απόγευμα φοιτητές και φοιτήτριες που διαμαρτύρονται για την πανεπιστημιακή αστυνομία.
Παρέμβαση στη συνεδρίαση έκανε το μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου Ιστορίας - Αρχαιολογίας, Σαμπίνα Κουρίζι, απευθύνοντας έκκληση στο δημοτικό συμβούλιο να βοηθήσει να «αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις καθώς, το πανεπιστήμιο παραμένει κλειστό για τους φοιτητές, ανοιχτό για Αύρα, ΜΑΤ, ΟΠΚΕ που στρατοπεδεύουν εντός του ΑΠΘ».
Στη διάρκεια της συνεδρίασης κατατέθηκε ψήφισμα ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία, από τις παρατάξεις «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Η Πόλη Ανάποδα», το οποίο μετά από συζήτηση δεν εγκρίθηκε.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.