Καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τη Δευτέρα

Καλός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τη Δευτέρα

Τους 30 βαθμούς θα αγγίξει κατά τόπους η θερμοκρασία, με τους ανέμους να πνέουν από νότιες διευθύνσεις

kairos1
Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει αύριο, Δευτέρα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στα δυτικά, με πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών στα βορειοδυτικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 27, στην Ήπειρο από 7 έως 26 βαθμούς και στη Θεσσαλία από 7 έως 28 βαθμούς.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 8 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26-27 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 10 έως 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις που, τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο, θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, ενώ από αργά το βράδυ κατά τόπους θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ. Δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ θα επικρατήσει στον Κορινθιακό.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες -κυρίως- διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από «Το Πρωινό» - Ο ANT1 ανακοίνωσε την αποχώρησή της

Τουρκία: Fake news από το Anadolu με φωτογραφίες πολεμικών πλοίων σε Λέσβο και Σάμο

Σύρος-Μύκονος: Καταγγελία για λαδώματα υπαλλήλων της πολεοδομίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης