Κρήτη: Θρήνος για τον 27χρονο Γιώργο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου - Έχει συλληφθεί ο 60χρονος Ελβετός που οδηγούσε το αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με τη μηχανή του 27χρονου
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο από τα Πιτσίδια προς τα Μάταλα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.
Ο 27χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος όμως δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρούν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του 27χρονου να έχει διαλυθεί και το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι τουρίστες να έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, ενός 60χρονου Ελβετού.
Ο άτυχος Γιώργος Παπαδάκης ήταν επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στην περιοχή των Καπαριανών όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Κλείσιμο
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Κυριακή (25/09) στις 16:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά Μοιρών όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.