Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας στα σχολεία. Μαθητές Γυμνασίου στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου «έπαιξαν» ξύλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών τους.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, δύο αγόρια μαθητές της Α' και Β' Γυμνασίου Κριεζών, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αλιβέρι, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με γροθιές και κλωτσιές.
Ο καβγάς μεταξύ των δύο μαθητών είχε ξεκινήσει νωρίτερα κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας πετούσε αναμμένα σπίρτα στον άλλον. Αφού σχόλασαν συναντήθηκαν μπροστά στην εκκλησία του χωριού και άρχισαν να προκαλούν και πάλι ο ένας τον άλλον.
Δυστυχώς, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, αφού κανείς εκ των συμμαθητών τους που βρίσκονταν στο σημείο δεν σκέφτηκε να τους χωρίσει ή να καλέσει κάποιον ενήλικα από τα παρακείμενα καταστήματα, και κατέληξαν να κλωτσούν ο ένας τον άλλον.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ένας εκ των δύο τελικά αποφασίζει να ρίξει μπουνιά στον άλλον, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του, να χτυπήσει στην κολώνα της εκκλησίας και στη συνέχεια να σωριαστεί στο έδαφος.
Δείτε το βίντεο:
Στη θέα του συμμαθητή τους, τα υπόλοιπα παιδιά που, μέχρι εκείνη την ώρα, είτε βιντεοσκοπούσαν είτε παρακολουθούσαν ατάραχα τον καβγά, έσπευσαν να καλέσουν σε βοήθεια.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.