Πέτρος Τατσόπουλος: Ζητά εισαγγελική παρέμβαση για τον «ρασοφόρο τσαρλατάνο» στον ναό των Αγίων Ισιδώρων

Πέτρος Τατσόπουλος: Ζητά εισαγγελική παρέμβαση για τον «ρασοφόρο τσαρλατάνο» στον ναό των Αγίων Ισιδώρων

Τατσόπουλος προς Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: ξεκίνα την πρώτη εις βάθος έρευνα για το μεγαλύτερο διαχρονικό σκάνδαλο. την εμπορία «θαυμάτων»

petros-tatsopoulos
Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τα «θαύματα» που καταγράφονται στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, με εκατοντάδες πιστούς να συρρέουν την περασμένη εβδομάδα λόγω και του εορτασμού του Τιμίου Σταυρού, ζήτησε ο Πέτρος Τατσόπουλος με αναρτήσεις του στο Facebook.

O συγγραφέας και πρώην βουλευτής χαρακτηρίζει «τραγική χώρα» την Ελλάδα καθώς, όπως αναφέρει, είναι «η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, όχι μονάχα δεν καλεί σε απολογία έναν serial απατεώνα σαν τον ρασοφόρο Δημήτρη Λουπασάκη, αλλά κι επιτρέπει ανερυθρίαστα να τον κάνουν δεκτό μετά βαϊων και κλάδων ο υπουργός εθνικής άμυνας και ο πρωθυπουργός».

Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει: «Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εάν διατηρείς έστω και αμυδρή ανάμνηση από τον καιρό που έγραφες το 700σέλιδο παραπεμπτικό βούλευμά σου εναντίον των ναζιστών της Χρυσής Αυγής, σταμάτα τα εθιμοτυπικά πέρα-δώθε με τους υψηλόβαθμους ρασοφόρους σκοταδιστές και ξεκίνα την πρώτη εις βάθος έρευνα για το μεγαλύτερο διαχρονικό σκάνδαλο στη σύγχρονη Ελλάδα: την εμπορία "θαυμάτων". Η συνείδησή σου δεν ζητάει από εσένα τίποτε λιγότερο»

Ελλάδα. Τραγική χώρα. Η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που, όχι μονάχα δεν καλεί σε απολογία έναν serial απατεώνα...

Posted by Petros Tatsopoulos on Friday, September 16, 2022


Σε δεύτερη ανάρτησή του επαναλαμβάνει, μάλιστα, το αίτημά του για παρέμβαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του ιερού ναού των Αγίων Ισιδώρων συμπληρώνοντας «να παρέμβει η δικαιοσύνη έστω και αν στραφεί εναντίον μου. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου -αρκεί ο Λουπασάκης και κάθε Λουπασάκης, κάθε ρασοφόρος τσαρλατάνος, να κληθεί να λογοδοτήσει. Ευχαριστώ».

Κλείσιμο

Έτσι λειτουργεί η λογική στην Ελλάδα: άλλος είναι ο serial απατεώνας, άλλος είναι ο ανεξέλεγκτος. Άλλος έχει τη χάρη,...

Posted by Petros Tatsopoulos on Friday, September 16, 2022


Δείτε βίντεο: Πέτρος Τατσόπουλος: Ζητά εισαγγελική παρέμβαση για τον «ρασοφόρο τσαρλατάνο» στον ναό των Αγίων Ισιδώρων
Πέτρος Τατσόπουλος: Ζητά εισαγγελική παρέμβαση για τον «ρασοφόρο τσαρλατάνο» στον ναό των...



Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο θρίλερ στο Κρυονέρι: Βγήκε από τα ΕΛΤΑ ο πρώην παίχτης του Survivor που ήταν σε αμόκ

Μεξικανοί χρήστες των social media ξορκίζουν με αστεία memes την «καταραμένη επέτειο» των σεισμών!

Η απάντηση από το Αρσάκειο για την απόλυση εκπαιδευτικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης