Κάποια προσωπικά έγγραφα που βρέθηκαν μέσα στο παντελόνι του άγνωστου μέχρι στιγμής άνδρα, την σορό του οποίου βρήκαν εργάτες θαμμένη σε ένα χωράφι δίπλα στην επαρχιακή οδό Θηβών- Μουρικίου, το πρωί της Δευτέρας, ίσως οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του.
Τα έγγραφα ανήκουν σε Αλβανό υπήκοο ο οποίος είχε ποινικό παρελθόν, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει ανθρωπολογική εξέταση και να συγκριθεί το γενετικό υλικό που συλλέχθηκε από τη σορό με αυτού του αλλοδαπού που είναι καταχωρημένο στην τράπεζα DNAτης ΕΛ.ΑΣ., για να εξακριβωθεί αν υπάρχει ταυτοποίηση. Η Ασφάλεια Θηβών διενεργεί προανάκριση για την μυστηριώδη υπόθεση.
Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι ο άγνωστος άνδρας ο σκελετός του οποίου εντοπίστηκε σε απόσταση οκτώ μέτρων από τον δρόμο είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Αλλιώς, για ποιον λόγο να το θάψει κάποιος σε απόμερο σημείο, ελπίζοντας ότι δεν θα βρεθεί ποτέ; Η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, δύσκολα θα αποκαλύψει την αιτία θανάτου, καθώς η αποσύνθεση ήταν πολύ προχωρημένη.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη