Πυροβολισμοίσημειώθηκαν στον οικισμό Αγίας Σοφίας στα Διαβατά, το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, περίπου στις 7 το απόγευμα, άτομα που είχαν καταναλώσει αλκοόλ, ξεκίνησαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα να τραυματιστουν δύο άτομα.
Πρόκειται για έναν 40χρονο που φέρει τραύματα από τουλάχιστον έναν πυροβολισμό που δέχθηκε σε ευαίσθητη περιοχή και μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο Υγείας Διαβατών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο.
Ένα 6χρονο παιδί τραυματίστηκε, επίσης, από τους πυροβολισμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξάχρονη τραυματίστηκε πιο ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή της.
Το περιστατικό ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. που έχει σπεύσει στο στον οικισμό Αγίας Σοφίας.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.