Πάνω απ΄ όλα, τα παιδιά

Πάνω απ΄ όλα, τα παιδιά

Η Κaizen Gaming υποστηρίζει τα παιδιά από την Ουκρανία που βρίσκονται στην Ελλάδα, χαρίζοντάς τους χαμόγελα και ξέγνοιαστες στιγμές.

ukr1
Στους 7 μήνες του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά έχουν εκτοπιστεί από τα σπίτια τους με πολλά να βρίσκονται σε προσφυγικές δομές σε γειτονικές χώρες, όπως η Ελλάδα, η οποία φιλοξενεί περισσότερα από 150 παιδιά.

kaizen_16_copy

Ξεγνοιασιά σε ελληνικές κατασκηνώσεις

Η Kaizen Gaming, η κορυφαία GameTech εταιρία στην Ελλάδα, θέλοντας να συνεισφέρει στην ανθρωπιστική κρίση που προέκυψε, και σε μια προσπάθεια ουσιαστικής στήριξης της πιο ευάλωτης ομάδας, αυτής των παιδιών, ήρθε σε επαφή με την οργάνωση Help Ukraine στην Ελλάδα. Αφού εντόπισε τις ανάγκες που υπήρχαν αποφάσισε να προσκαλέσει 100 παιδιά, ηλικίας 6 έως 14 ετών που φιλοξενούνται σε προσφυγικές δομές στην Αθήνα και στη Βόρεια Ελλάδα, να περάσουν 2 εβδομάδες παιχνιδιού, εκπαίδευσης και διακοπών, σε κατασκηνώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα φιλοξενίας τους.

Η εταιρία θέλοντας να διασφαλίσει την ομαλή προσαρμογή και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φιλοξενίας των παιδιών, μερίμνησε έγκαιρα για τη μεταφορά τους ενώ φρόντισε για τη συνεχή παρουσία μεταφραστών και ψυχολόγων στις κατασκηνώσεις όπως και για την προμήθεια του απαραίτητου ρουχισμού και εξοπλισμού.

Τα παιδιά μπόρεσαν να χαρούν στιγμές ξεγνοιασιάς, να βρεθούν με φίλους και να συμμετέχουν σε πλήθος αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων. Οι 2 εβδομάδες πέρασαν και η αυλαία της κατασκηνωτικής περιόδου «έπεσε» πριν από λίγες μέρες με τα παιδιά να έχουν στις αποσκευές τους, αυτή τη φορά, όμορφες εμπειρίες και νέους φίλους.

Κλείσιμο
kaizen_8_copy

Ανάχωμα στην ανθρωπιστική κρίση
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Kaizen Gaming, της εταιρίας πίσω από τα brands Stoiximan και Betano. Η εταιρία προσφέρει με το έργο της θετικό κοινωνικό αποτύπωμα στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. Για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που προέκυψε από τον πόλεμο στην Ουκρανία η εταιρία δώρισε επίσης, το Φεβρουάριο του 2022, 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό Ρουμανίας. Στόχος ήταν η υποστήριξη των πρώτων κυμάτων προσφύγων που διέφυγαν στη Ρουμανία, μια από τις 10 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Kaizen Gaming.

kaizen_6_copy


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης