Λάρισα: «Θέλω δικαίωση» - Ξεσπά η μητέρα της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Λάρισα: «Θέλω δικαίωση» - Ξεσπά η μητέρα της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

«Δε θέλω τα εγγόνια μου να μάθουν πώς πέθανε η μητέρα τους»

Screenshot_49
Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Λάρισα και βρέθηκε μετά από μια εβδομάδα στο υπόγειο δωμάτιο όπου έμενε, ενώ ο 27χρονος Πακιστανός εξακολουθεί να αναζητείται.

Η ίδια είχε αναλάβει να μεγαλώνει τα παιδιά της κόρης της, 12 και 7 ετών, καθώς είχε αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από την 35χρονη, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, όπως τόνισε. «Τα μεγαλώνω από μωρά παιδιά. Θέλω να έχω δύναμη και να είμαι καλά, για να είναι καλά κι αυτά τα παιδιά», είπε η μητέρα της 35χρονης στο Star.

«Τα παιδιά δεν ξέρουν ακόμη πώς πέθανε η μητέρα τους. Θα πάμε σε παιδοψυχολόγο και θα το μάθουν σιγά-σιγά. Με καίει μέσα μου ο τρόπος που έφυγε. Δε θέλω να μάθουν τα παιδιά για το έγκλημα αυτό. Είναι άλλο να πιστεύουν ότι ήταν άρρωστη και πέθανε και θα τους προσέχει από ψηλά κι άλλο ότι τη σκότωσαν. Είναι πολύ σκληρό», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmwvp6tzyhsp)


Η μητέρα της 35χρονης δεν έκρυψε και την αντίθεσή της στη σχέση της κόρης της με τον 27χρονο Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της και αναζητείται από τις Aρχές: «Της είχα πει ότι δεν ενέκρινα τη σχέση της και ότι θα ήταν καλύτερα να χωρίσει. Θύμωσε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μου τηλεφώνησε κι ο ίδιος και μου είπε ότι την αγαπάει, όμως λίγες μέρες μετά η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και κλαίγοντας μου είπε ότι την είχε χτυπήσει. Έτρεξα στην αστυνομία κι έκανα μήνυση. Πίστευα ότι θα τον εγκατέλειπε, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο».

Κλείσιμο
Θεωρεί, μάλιστα, ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε οργανώσει τη δολοφονία της κόρης του γιατί γνώριζε ότι θα τον εγκατέλειπε, καθώς δεν άντεχε άλλο την κακοποίηση. «Θέλω να τον βρουν και να δικαστεί για τη δολοφονία της κόρης μου. Θέλω δικαίωση», είπε συγκινημένη.

Η σορός της 35χρονης είχε βρεθεί τυλιγμένη με ένα πάπλωμα, πάνω σε ένα στρώμα, σε ένα υπόγειο δωμάτιο, όπου επικρατούσαν άθλιες συνθήκες.

Ειδήσεις σήμερα:

«Νταής» Κρητικός ξυλοκόπησε σύζυγο, τρία ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

Ο Snik δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Οι παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι το ειδικό χαρτί τουαλέτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης