Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πότε έρχεται η δεύτερη φάση προσλήψεων

Μέχρι τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν, εκτός απροόπτου, από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα της β' φάσης προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Μέχρι τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει τη Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών καθηγητών  και δασκάλων, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία όλης της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα,  ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, δηλώνει πως γίνεται προσπάθεια να ανακοινωθούν οι προσλήψεις αναπληρωτών της Β΄ φάσης μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις, στη Β’ Φάση προσλήψεων θα περιλαμβάνονται, εκτός απροόπτου, ΔΥΕΠ, ΖΕΠ, ΜΝΑΕ και Μαθητεία ενώ γίνεται προσπάθεια και για προσλήψεις στην Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων.

Τέλος,  γίνεται προσπάθεια να γίνουν νωρίτερα, σε επόμενη φάση, και οι προσλήψεις για ενισχυτική διδασκαλία Γυμνασίου (που παραδοσιακά γίνεται συνήθως στο τέλος του Φθινοπώρου ή ακόμα και τον Δεκέμβριο), σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το alfavita.gr.


Ειδήσεις σήμερα:

Στεγαστικά δάνεια έως 150.000 ευρώ σε 10.000 νέους με μηνιαία δόση 275 ευρώ


Έντονη ανησυχία Δένδια για την κλιμάκωση της έντασης από την Τουρκία

Μύκονος - Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Αμερικανίδα έκλεψε ολόχρυσο βραχιόλι με διαμάντια από την Cartier
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr