Ράλλυ Ακρόπολις: Αστυνομικοί μετεκπαιδεύτηκαν στη γρήγορη οδήγηση στην υπερειδική του ΟΑΚΑ

Ράλλυ Ακρόπολις: Αστυνομικοί μετεκπαιδεύτηκαν στη γρήγορη οδήγηση στην υπερειδική του ΟΑΚΑ

Στο πρόγραμμα της μετεκπαίδευσης, που περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, συμμετείχαν συνολικά 24 αστυνομικοί με 4 υπηρεσιακά αυτοκίνητα και 10 μοτοσικλέτες

5678583
Στην υπέρ ειδική διαδρομή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις στο Ο.Α.Κ.Α. πραγματοποιήθηκε χθες (13/9) και σήμερα (14/9) μετεκπαίδευση αστυνομικών της Διεύθυνσης 'Αμεσης Δράσης Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας στη γρήγορη και ασφαλή οδήγηση αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.

Την πρώτη ημέρα, που πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση των οδηγών αυτοκινήτων, παρακολούθησαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

5678581


Τη δεύτερη ημέρα, μαθητές σχολείων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα οδικής ασφάλειας από τους εκπαιδευτές της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Επιπλέον, παρακολούθησαν την εκπαίδευση ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Στο πρόγραμμα της μετεκπαίδευσης, που περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, συμμετείχαν συνολικά 24 αστυνομικοί με 4 υπηρεσιακά αυτοκίνητα και 10 μοτοσικλέτες και υλοποιήθηκε από εκπαιδευτές του Τμήματος Εκπαίδευσης & Μετεκπαίδευσης Οδηγών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα, το έργο των εκπαιδευτών συνέδραμε και αρχιφύλακας της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Σώματος, ο οποίος είναι οδηγός Ράλλυ με ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Κλείσιμο
5678579

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτή είναι η λίστα με τα ονόματα των επισήμων που θα παραστούν στην κηδεία της Ελισάβετ

«Πιο μεταδοτικός ο “Κένταυρος”» λέει ο Τζανάκης – Νέα έξαρση της πανδημίας από τα τέλη Οκτώβρη

Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι χάνουν στο… νήμα τα 250 ευρώ - Πότε και σε ποιους θα δοθεί το έξτρα επίδομα παιδιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης