Γέμιζε τις τσέπες του με χρήματα βγάζοντας στο ηλεκτρονικό «σφυρί» νεογέννητες γατούλες περιζήτητης ράτσας, ένας επιτήδειος από τα Χανιά. Όμως, τα «μεροκάματά» του πήραν τέλος, όταν φιλόζωοι εντόπισαν την αγγελία που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή σελίδα.
Σύμφωνα με αυτήν, ο δράστης είχε βγάλει σε «πλειστηριασμό» τρεις γατούλες της ράτσας Scottish Straight και Scottish Fold, ηλικίας μόλις τριών μηνών. Όμως, το παράνομο εμπόριο υπέπεσε στην αντίληψη μελών του Συλλόγου «Η προστασία των ζώων», τα οποία το κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Κισσάμου που ερεύνησαν την υπόθεση και έφτασαν στα ίχνη του «πωλητή».
Ο δράστης συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη πώληση ζώων συντροφιάς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Τα τρία γατάκια κατασχέθηκαν με εισαγγελική εντολή και που αποδόθηκαν στο φιλοζωικό σωματείο που αναζητά κατάλληλες οικογένειες για να τα υιοθετήσουν.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events