Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής (9/9) στο κέντρο του Πύργου.
Ειδικότερα, μια ανήλικη, πήρε το ΙΧ των γονιών της, και άρχισε να γυρνά στα στενά και στους δρόμους της πόλης, χτυπώντας σταθμευμένα οχήματα, κολώνες ηλεκτροφωτισμού, κάδους, γλάστρες και όποιο «εμπόδιο» συναντούσε στο δρόμο της, σύμφωνα με το patrisnews.
Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να την σταματήσουν και να την συλλάβουν στην οδό Ολυμπίων. Από το περιστατικό τραυματίστηκε στο πόδι ένας ηλικιωμένος άνδρας.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.