Aτύχημα στο Allou Fun Park: Σήμερα η αυτοψία του πραγματογνώμονα στο παιχνίδι La Isla

Aτύχημα στο Allou Fun Park: Σήμερα η αυτοψία του πραγματογνώμονα στο παιχνίδι La Isla

Παραμένουν στο νοσοκομείο οι τραυματίες -  Το πόρισμα αναμένεται να παραδοθεί στην Εισαγγελία την επόμενη εβδομάδα 

5672989
Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας παραμένουν για τρίτο 24ωρο οι τέσσερις τραυματίες από το σοβαρό ατύχημα στο Allou Fun Park το βράδυ της Τρίτης.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες της μοιραίας πρόσκρουσης καθώς σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσει αυτοψία στο παιχνίδι La Isla ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε μετά την εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ως πιο σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας της 21χρονης, η οποία παραμένει στην ΜΕΘ με θλάσεις στον πνεύμονα και σπασμένα πλευρά.

Ωστόσο, και ο 24χρονος παραμένει στη Χειρουργική Κλινική με σοβαρή κάκωση στη σπλήνα και δίνει μάχη για να αποφύγει το χειρουργείο.

Σήμερα, οι γιατροί θα αξιολογήσουν την πορεία της υγείας της 22χρονης που υπέστη διάσειση αλλά και του 25χρονου στον οποίο τοποθετήθηκαν 12 ράμματα στο κεφάλι και δεν αποκλείεται να λάβουν εξιτήριο.

Νωρίς το πρωί, ειδικός πραγματογνώμονας θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο Allou Fun Park προκειμένου να συντάξει το πόρισμα για τα αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του πραγματογνώμονα αναμένεται να παραδοθεί στην Εισαγγελία την επόμενη εβδομάδα μαζί με τις καταθέσεις των τραυματιών και των υπαλλήλων του Allou Fun Park αλλά και τις ιατρικές γνωματεύσεις.

Την ίδια ώρα, οι οικογένειες των τριών τραυματιών, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, κ. Βασίλη Καπερνάρου, όρισαν εξειδικευμένο, τεχνικό σύμβουλο ο οποίος θα συντάξει ξεχωριστή έκθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν οι νεαροί.

Αυτό που θα διερευνηθεί είναι αν το τρενάκι εκτροχιάστηκε εξαιτίας της χαμηλής στάθμης του νερού στο σημείο τερματισμού ή αν οι επιβαίνοντες σε αυτό έκαναν κάποια κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός του χώρου του παιχνιδιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Βρετανία δακρύζει για τη «Λίλιμπετ» της - Τι ακολουθεί τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Σοκάρει η περιγραφή του ομαδικού βιασμού 31χρονης Αγγλίδας από 4 Βέλγους στη Ρόδο

Ιβ Τζομπς: Ποια είναι η κόρη του Στιβ Τζομπς που τρόλαρε το νέο iPhone 14
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης