Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προκλητικές ενέργειες της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας πάνω από το Αιγαίο.
Την Πέμπτη σημειώθηκαν 64 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου (30 από τα κατασκοπευτικά CN-235, 3 από τα μαχητικά, 31 από τα UAV) και επτά παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Πάνω από το Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο πέταξαν συνολικά επτά τουρκικά αεροσκάφη. Δύο F-16, δύο drones, δύο κατασκοπευτικά CN-235 και ένα ελικόπτερο.
Δύο τουρκικά μαχητικά πέταξαν οπλισμένα και σε μια περίπτωση σημειώθηκε εμπλοκή με ελληνικά αεροσκάφη επιφυλακής.
Τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.