Κως: 27χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από δύο αλλοδαπούς

Κως: 27χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό από δύο αλλοδαπούς

Οι δύο αλλοδαποί φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγες ώρες ύστερα από την καταγγελία της τουρίστριας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

kos
Άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εξετάζουν με προσοχή οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές στην Κω, μετά την καταγγελία που υπέβαλε μια νεαρή αλλοδαπή τουρίστρια ότι έπεσε θύμα βιασμού από δυο άλλους άλλους αλλοδαπούς, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 27χρονη τουρίστρια που παραθερίζει στο νησί, γνώρισε τον έναν 22χρονο από τους αλλοδαπούς σε ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν και δέχθηκε να τον ακολουθήσει έξω από αυτό. Εκείνος την οδήγησε σε απόμερο σημείο, όπου όμως εμφανίστηκε και ένας 23χρονος ομοεθνής του και την υποχρέωσαν σε σεξουαλική επαφή παρά τις αντιρρήσεις που προέβαλε.

Οι δύο αλλοδαποί φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγες ώρες ύστερα από την καταγγελία της τουρίστριας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενοι για βιασμό. Ωστόσο, η δικογραφία παραμένει ανοιχτή ώσπου να γίνει η εξέταση της 27χρονης αλλοδαπής από ιατροδικαστή.

 
Ειδήσεις σήμερα:

Πετρέλαιο θέρμανσης: Κίνητρα για επιστροφή μελετά η κυβέρνηση

Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε ο εργολάβος που αγνοούνταν - Συνελήφθη ο δολοφόνος του

Μαρσέλο: Η υπόσχεσή του στον κόσμο του Ολυμπιακού - «Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης