Θεσσαλονίκη: Σε αναστολή ογκολόγος που ζήτησε... 10.000 ευρώ από καρκινοπαθή για φάρμακο που δεν υπάρχει!

Θεσσαλονίκη: Σε αναστολή ογκολόγος που ζήτησε... 10.000 ευρώ από καρκινοπαθή για φάρμακο που δεν υπάρχει!

Το ζευγάρι προχώρησε σε καταγγελία για εξαπάτηση - Τι είπε ο γιατρός μόλις αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του

theageneio1
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Θεαγένειο» της Θεσσαλονίκης, αλλά και γενικότερα του Συστήματος Υγείας, αμέσως μετά την καταγγελία συζύγου καρκινοπαθούς για παράνομο χρηματισμό γιατρού, ο οποίος ζήτησε λεφτά προκειμένου να φέρει ένα φάρμακο που δεν υπάρχει!

Συγκεκριμένα, ο γιατρός ζήτησε το ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να φέρει ένα φάρμακο για την εν λόγω ασθένεια από την Αμερική, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα ο γιατρός να παραδεχτεί αργότερα στη δικηγόρο της οικογένειας ότι πήρε τα χρήματα για προσωπική του χρήση.

«Με το που έγινε η καταγγελία στις 3 Αυγούστου, ο συγκεκριμένος γιατρός μπήκε σε αναστολή καθηκόντων, υπέβαλε παραίτηση και ο φάκελός του έχει μεταβιβαστεί τόσο στο υπουργείο Υγείας και στην αρμόδια ΥΠΕ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο GRTimes, η διοικήτρια του Θεαγενείου Νοσοκομείου, Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη – Ξουρή.

Η τελευταία μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Εισαγγελέα. «Με λίγα λόγια η κινητοποίηση του μηχανισμού ήταν άμεση και οι όποιες ποινές θα του επιβληθούν πλέον από τη δικαιοσύνη» πρόσθεσε η κα. Ξουρή.

Σε ερώτηση για το αν έχει υποπέσει στην αντίληψή της ανάλογο περιστατικό από τον ίδιο γιατρό, η διοικήτρια του Θεαγενείου ξεκαθάρισε πως ο «συγκεκριμένος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και έχει κρατήσει κάποια στοιχεία, τα οποία βέβαια θα ερευνήσει η δικαιοσύνη».

Ειδήσεις σήμερα

Κληρονομιά Τράγκα: Μόνο τα χωράφια του παππού της μένουν ελεύθερα στη Μαρία Καρρά

«Φως» στην αυτοκτονία της παρουσιάστριας: Η απιστία του συντρόφου της πριν τον γάμο

Δικαίωση των Nirvana στην υπόθεση περί... «παιδικής πορνογραφίας» με το γυμνό μωρό στο εξώφυλλο του Nevermind
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης