Πρέβεζα: Οι δύο άνδρες που σκοτώθηκαν, είχαν γλιτώσει το 2016 από έκρηξη στην ίδια επιχείρηση

Πρέβεζα: Οι δύο άνδρες που σκοτώθηκαν, είχαν γλιτώσει το 2016 από έκρηξη στην ίδια επιχείρηση

Η χήρα του 39χρονου αποκάλυψε ότι το 2016 είχε γίνει πάλι έκρηξη στην επιχείρηση - Είχε σώσει και τον φίλο του  πετώντας τον σε μια δεξαμενή με νερό

preveza-arthro
Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει στον φακό του protothema.gr η χήρα του άτυχου Γεράσιμου Φατούρου, Ζηνοβία Πάσχου, όταν το μεσημέρι της Κυριακής έφυγε από τη ζωή ο 39χρονος μετά από έκρηξη που έγινε στο ιχθυοτροφείο που εργαζόταν στην Πρέβεζα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, το 2016 είχε γίνει πάλι έκρηξη στη συγκεκριμένη επιχείρηση, με τον άντρα της να καταφέρνει να σωθεί τη τελευταία στιγμή και να βοηθάει και τον 40χρονο φίλο του με τον οποίο σκοτώθηκαν μαζί χτες το μεσημέρι.

«Το 2016, ο φίλος του που σκοτώθηκαν παρέα, είχε γίνει πάλι έκρηξη στη συγκεκριμένη επιχείρηση μια και τότε, στη Χόχλα κι ο άντρας μου ειχε σωθεί και μάλιστα, είχε προλάβει να σώσει και τον φίλο του, τότε. Τον πέταξε μέσα σε μια δεξαμενή με νερό γιατί καιγόταν ο άνθρωπος στο πρόσωπο. Τότε είχαν σωθεί και οι δύο. Χτες όμως , «έφυγαν»για πάντα από τη ζωή», λέει η χήρα του 39χρονου Γεράσιμου Φατούρου στον φακό του protothema.gr.

Δείτε το βίντεο:

Xήρα του άτυχου Γεράσιμου Φατούρου, Ζηνοβία Πάσχου


Και συνεχίζει: «Την Κυριακή θα τελείωνε τη δουλειά του και θα επέστρεφε στο σπίτι. Τον έπαιρνα τηλέφωνο αλλά τίποτα... Δεν ήξερα τι γινόταν. Με παίρνει τηλέφωνο η αδερφή μου και μου λέει, ''έγινε κάποια έκρηξη στην επιχείρηση που δουλεύει ο Γεράσιμος''. Ξεκινάω να φύγω να πάω στη δουλειά του να τον βρω, βγαίνω από το σπίτι και βλέπω τη λογίστρια της επιχείρησης να φτάνει σπίτι μου. Μου λέει: ''Πάει ο Μάκης''».σημειώνει η χήρα του 39χρονου.

Κλείσιμο
«Το αφεντικό του δεν του έδινε άδεια , δεν του έδινε δώρο τα Χριστούγεννα και το Πάσχα , όσο για το ρεπό, μια στο τόσο... Την Κυριακή, του έλεγα ''Μάκη μου, μην πας για δουλειά, μην πας για δουλειά''. Ο άντρας μου ήταν πάντα πρόθυμος, ήταν καλός, ήταν ένα πολυμηχάνημα για αυτούς. Δυστυχώς, οι συνθήκες εκεί στη δουλειά δεν ήταν οι κατάλληλες. Του άντρα μου, του είχαν κάνει πρόταση κι από άλλη δουλειά εδώ στην Πρέβεζα και ήθελε να πάει αλλά δεν πρόλαβε», καταλήγει η Ζηνοβία Πάσχου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους για την επίθεση από λυκόσκυλο - «Δάγκωνε με μανία το παιδί μου»

Ρωσία: Σον Πεν και Μπεν Στίλερ στη «μαύρη λίστα» του Πούτιν - Τους επέβαλε κυρώσεις λόγω... Ζελένσκι!

Ρατσιστικά σχόλια του Σπάχια για Αντετοκούνμπο και Ντόρσεϊ - «Είμαι εναντίον των ξένων στις Εθνικές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης