Συνελήφθη 72χρονος - Σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 εντάλματα σύλληψης και 11 καταδικαστικές αποφάσεις
O συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών και συνολική ποινή φυλάκισης 34 ετών
Ένας 72χρονος συνελήφθη προχθές, Δευτέρα 29 Αυγούστου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 εντάλματα σύλληψης και 11 καταδικαστικές αποφάσεις Δικαστηρίων της Αθήνας και του Πειραιά.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών και συνολική ποινή φυλάκισης 34 ετών, για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας, καθώς και για άλλες παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς