Κέρκυρα: Στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε 93χρονη
Η ηλικιωμένη διέμενε στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας με τον γιο της - Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης
Θύμα στραγγαλισμού έπεσε 93χρονη, που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρή μέσα στο σπίτι της από οικείο πρόσωπο. Η ηλικιωμένη διέμενε στο κέντρο της πόλης της Κέρκυραςμε τον γιο της.
Την ανθρωποκτονία επιβεβαίωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι αστυνομικές αρχές Κέρκυρας, μετά και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας διενεργείται προανάκριση και εξετάζονται πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.