Σε 31 παραβιάσειςτου εθνικού εναέριου χώρου προχώρησε σήμερα η τουρκική πολεμική αεροπορία με τις 25 εξ αυτών να τις πραγματοποιεί ένα τουρκικό drone!
Οι υπόλοιπες έξι, πραγματοποιήθηκαν από τουρκικά μαχητικά ενώ σημειώθηκαν και 4 εμπλοκές με ελληνικά αεροσκάφη επιφυλακής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκίας πέταξαν οπλισμένα!
Τα τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο, πραγματοποίησαν 11 παραβάσεις των κανόνων ενα΄'εριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, ενώ καταγράφηκε και μια υπέρπτηση.
Συγκεκριμένα, τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV, εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσηςκαι πέταξε στις 15:05, πάνω από τους Καλόγερους, στο κεντρικό Αιγαίο (26 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Καμπανός της Άνδρου και 24 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά από τα Αντίψαρα), στα 19.000 πόδια.
Το τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV