Μια ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Κυψέλης με θύμα μια 36χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές την οποία έσφαξε στη μέση του δρόμου ένας 40χρονος ομοεθνής της.
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ο 40χρονος συναντήθηκε με το θύμα στην οδό Τενέδου 10 στην Κυψέλη και αφού λογομάχησαν την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο προκαλώντας της πολλαπλά, σοβαρά τραύματα.
Η 36χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγες ώρες μετά κατέληξε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος δράστης υποστήριξε πως είχε οικονομικές διαφορές με το σύντροφο τουθύματος και για αυτό προέβη στο στυγερό έγκλημα.
Προανάκριση για τη δολοφονία της 36χρονης διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας