Αίσθηση στη Λάρισα και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η τεράστια επιτυχία ενός κατοίκου, ο οποίος κατά τη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ κέρδισε το ποσό των 11,9 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που κερδήθηκαν σε τοπικό επίπεδο.
Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στο οποίο παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο, ο Δημήτρης Παλαμίδας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες στο larissanet. «Δεν έχει εμφανιστεί ο τυχερός» ανέφερε ο κ. Παλαμίδας, προσθέτοντας πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το πρακτορείο του.
Παράλληλα, δηλώνει ευτυχισμένος για το μεγάλο ποσό που έδωσε στον τυχερό. Επιπλέον, τόνισε ότι η επιλογή των αριθμών στο «χρυσό» δελτίο ήταν τυχαία, ενώ συμπλήρωσε πως οι συμπολίτες προτιμούν να παίζουν Τζόκερ, αν και «δεν το πολυπιστεύουν».
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου:
Έχοντας δαπανήσει μόλις 3 ευρώ ο υπερτυχερός κατέκτησε το ποσό των 11.978.572,56 ευρώ και πλέον η ζωή του αλλάζει.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διαλογής:
Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2484ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €11.978.572,56.
Κλείσιμο
Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δεκατρείς (13) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €19.828,02 έκαστη.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/02/2021 είναι €600.000 τουλάχιστον.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.