Αίσθηση στη Λάρισα και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η τεράστια επιτυχία ενός κατοίκου, ο οποίος κατά τη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ κέρδισε το ποσό των 11,9 εκατ. ευρώ. Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που κερδήθηκαν σε τοπικό επίπεδο.
Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στο οποίο παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο, ο Δημήτρης Παλαμίδας έδωσε τις πρώτες πληροφορίες στο larissanet. «Δεν έχει εμφανιστεί ο τυχερός» ανέφερε ο κ. Παλαμίδας, προσθέτοντας πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το πρακτορείο του.
Παράλληλα, δηλώνει ευτυχισμένος για το μεγάλο ποσό που έδωσε στον τυχερό. Επιπλέον, τόνισε ότι η επιλογή των αριθμών στο «χρυσό» δελτίο ήταν τυχαία, ενώ συμπλήρωσε πως οι συμπολίτες προτιμούν να παίζουν Τζόκερ, αν και «δεν το πολυπιστεύουν».
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου:
Έχοντας δαπανήσει μόλις 3 ευρώ ο υπερτυχερός κατέκτησε το ποσό των 11.978.572,56 ευρώ και πλέον η ζωή του αλλάζει.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διαλογής:
Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2484ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €11.978.572,56.
Κλείσιμο
Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δεκατρείς (13) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €19.828,02 έκαστη.
Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/02/2021 είναι €600.000 τουλάχιστον.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.