Ατελείωτη ουρά επισκεπτών στην Κνωσό: Περιμένουν υπομονετικά κάτω από τον ήλιο – Δείτε βίντεο
Όλα τα ρεκόρ σπάει το φετινό καλοκαίρι ο αριθμός των επισκεπτών στο παλάτι του Μίνωα – Αντιδράσεις για την πολύωρη αναμονή για ένα εισιτήριο
Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι το παλάτι που Μίνωα στην Κνωσό.
Πολλές φορές μάλιστα, η ουρά που σχηματίζεται για ένα εισιτήριο, είναι τεράστια.
Όπως καταγγέλλει επισκέπτης της Κνωσού, χθες η αναμονή ξεπερνούσε τη μια ώρα, με τους ξένους αλλά και ντόπιους που ήθελαν να εισέλθουν στον αρχαιολογικό χώρο, να ταλαιπωρούνται κάτω από τον καυτό ήλιο.
Ο αρχαιολογικός χώρος δεν διαθέτει ηλεκτρονικό εισιτήριο, με αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση να γίνεται από τα εκδοτήρια όπου το προσωπικό δεν επαρκεί όπως αποδεικνύουν οι εικόνες για να εξυπηρετήσει τόσους επισκέπτες.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.