Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης των δυο αυτοκινήτων, στην οδό Λαρίσης, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα και είχε ως αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν.
Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, στο ύψος της ΔΕΗ, όταν δυο αυτοκίνητα, που έκανανκόντρες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους και έπεσαν πάνω σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί τραυματίστηκαν, ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμα χειρότερα, καθώς λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, περνούσε από το σημείο της σύγκρουσης, ένας ποδηλάτης, ενώ το δρόμο διέσχιζε και ένας πεζός.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην κάθοδο της οδού Λαρίσης, στο ύψος της ΔΕΗ. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν οι δύο οδηγοί να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ τέσσερα συνολικά ΙΧ να υποστούν πολύ μεγάλες υλικές ζημιές.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.