Το θηλαστικό δεν είχε σημάδια κακοποίησης - Περισυνελέγη και θάφτηκε σε ειδικό σημείο
Ένα δελφίνι εντόπισαν λουόμενοι στα Νέα Πλάγια της Χαλκιδικής να πλέει κοντά στη ακτή. Όταν προσέγγισαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέρει το GrTimes, την ώρα που η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο.
Μετά από λίγη ώρα, στο σημείο που εντοπίστηκε το νεκρό δελφίνι, έφτασαν άντρες του λιμενικού Νέων Μουδανιών, όπου και ενημέρωσαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας για το συμβάν. Το θηλαστικό περισυνελέγη το πρωί της Κυριακής.
Το νεκρό δελφίνι δεν ήταν κακοποιημένο, ούτε σε αποσύνθεση. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ήταν λίγο μεγαλύτερο από ένα μέτρο και ζύγιζε περίπου 60 κιλά.
Το θηλαστικό θάφτηκε σε ένα σημείο που υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις κοντά στη Νέα Τρίγλια.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race