Θεσσαλονίκη: «Μου είπε να πάω προς το μέρος της και μου έριξε δύο μαχαιριές» περιγράφει η 27χρονη

Θεσσαλονίκη: «Μου είπε να πάω προς το μέρος της και μου έριξε δύο μαχαιριές» περιγράφει η 27χρονη

Η νεαρή κοπέλα ξεκαθαρίζει πως δεν διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον σύζυγο της 25χρονης, όμως η τελευταία ζήλευε παθολογικά

maxairwma34534
«Μου είπε ''έλα Ιωάννα μου να μιλήσουμε, δεν θα σε πειράξω'' και ύστερα με κάρφωσε με το μαχαίρι δύο φορές στην κοιλιά και μία στον ώμο» είπε στο protothema.gr η 27χρονη που μαχαιρώθηκε από νεαρή ομοεθνή της, λόγω ερωτικής αντιζηλίας, στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως περιγράφει η Ιωάννα στο protothema.gr, μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, «όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν με κάλεσε ο άντρας της αδελφής μου και μου είπε να πάω από το σπίτι τους για να δω τον ανιψιό μου. Ξαφνικά εμφανίστηκε στο δρόμο μου αυτή η γυναίκα και μου είπε να πάω προς το μέρος της για να μιλήσουμε. Εγώ ξεκίνησα να τρέχω, γιατί αισθάνθηκα ότι κάτι θέλει να μου κάνει. Μόλις έφτασα στο σπίτι της αδελφής μου, με πρόλαβε και μου έριξε δύο μαχαιριές στην κοιλιά και μία στον ώμο».

«Είχε κρυμμένο το μαχαίρι στην τσέπη. Μου είπε ''έλα Ιωάννα μου να μιλήσουμε, δεν θα σου κάνω τίποτα'' και μετά μου επιτέθηκε. Εγώ κατάφερα με όση δύναμη είχα και την έσπρωξα με το πόδι. Η αδελφή μου άκουσε φωνές και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού. Μόλις με είδε έτρεξε και μου έβγαλε τον μαχαίρι που ήταν καρφωμένο στον ώμο μου, στη συνέχεια ειδοποίησε τον πατέρα μου και κατέρρευσε. Μόλις ο μπαμπάς μου έφτασε στο σπίτι, έπιασε την γυναίκα που μου επιτέθηκε από τα μαλλιά και φώναζε πως θα την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια και ας καταλήξει στην φυλακή. Δεν άντεχε που με έβλεπε μέσα στα αίματα», περιγράφει στη συνέχεια η Ιωάννα.

Η νεαρή κοπέλα ξεκαθαρίζει πως δεν διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον σύζυγο της 25χρονης, όμως η τελευταία ζήλευε παθολογικά και της είχε ξανά επιτεθεί στο παρελθόν. «Ζήλευε που μίλαγα μαζί του, δεν είχαμε σχέση, απλά μιλούσαμε και βγαίναμε. Αυτή ζήλευε πολύ, αλλά ποτέ δεν είμασταν ζευγάρι με τον άντρα της», τονίζει.

«Φοβάμαι μήπως όταν βγω από το νοσοκομείο υπάρξουν κι άλλα περιστατικά. Αυτή η γυναίκα μου έχει επιτεθεί ξανά πριν από δύο μήνες, χωρίς ευτυχώς να έχει μαχαίρι τότε και δεν το είχε πει στον άντρα της. Τότε είχαμε πιαστεί στα χέρια και μου είχε σκίσει τα ρούχα», αναφέρει η νεαρή κοπέλα μέσα από το νοσοκομείο.

Όπως λέει στη συνέχεια, οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν πολλά ράμματα και υποφέρει από τους πόνους, ωστόσο χαίρεται που τα πράγματα δεν πήραν χειρότερη τροπή και η κατάσταση της υγείας της πηγαίνει προς το καλύτερο.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος της 25χρονης κατηγορούμενης, με καταγωγή από την Αλβανία, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η νεαρή ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάνα Μαρίν απαντά για τα πάρτι - «Υπάρχουν απλοί άνθρωποι και σε αυτές τις θέσεις»

«Πώς βρήκε αυτή την παραλία;» - Το καλοκαίρι «αλά ελληνικά» του Μπόρις Τζόνσον συνεχίζεται

Στο 11,3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη Eurostat
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης