Άμεσα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η διάρρηξη που έγινε στο κτίριο όπου στεγάζεται ένα δημοτικό σχολείο στο Μεσολόγγι και η κλοπή τεχνολογικού εξοπλισμού από το εσωτερικό του, η οποία συνοδεύτηκε και από εκτεταμένες ζημιές στην εγκατάσταση.
Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν έξι νεαροί ηλικίας από 15 ως 19 χρόνων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίαςαπό κοινού και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Προκάλεσαν φθορές σε οχήματα και έκλεψαν καταλύτες
Τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων σε οχήματα από τα οποία είχαν κλαπεί οι καταλύτες και μια τσάντα με χρήματα στη Μεσσήνη, στο διάστημα από τις 11 Ιουλίου ως τις 3 Αυγούστου, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά κατά συναυτουργία σε βάρος δύο Ελλήνων, ενός 38χρονου και μιας 27χρονης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.