Τυχερό στάθηκε ένα αγόρι ηλικίας4 ετών, που χτύπησε στο πρόσωπο μετά από βουτιά στη θάλασσα στην Κλιμάκι Πετριών στην Εύβοια.
Σύμφωνα με το evima.gr, το περιστατικό έγινε αντιληπτό αμέσως από την πρόεδρο της Κοινότητας όπου έσπευσε στο σημείο και βοήθησε τους γονείς προκειμένου να μεταφέρουν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
Εκεί, του έκαναν ράμματα στο σαγόνι.
Το παιδί ανήκει σε οικογένεια Ουκρανών που παραθερίζουν στο Κλιμάκι.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.