Κλοπή - μυστήριο του σκάφους που ακρωτηρίασε το δάχτυλο της Έρρικας Πρεζεράκου

Κλοπή - μυστήριο του σκάφους που ακρωτηρίασε το δάχτυλο της Έρρικας Πρεζεράκου

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη και χειριστή του ταχύπλοου η κλοπή έγινε το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη

skafos
Δυο χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ενός δάχτυλου στο δεξι χέρι της Έρρικας Πρεζεράκου, ο ιδιοκτήτης και χειριστής του ταχύπλοου, Χάρης Τσόχας κατήγγειλε την κλοπή του σκαφους από το λιμάνι των Σπετσών.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο Instagram, το μοιραίο για την Έρρικα Πρεζεράκου Ribco Seafarer 33 με δύο mercury verado 300V8 εκλάπη από το λιμάνι των Σπετσών το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, κάτι που προκάλεσε εντύπωση δεδομένου της αυξημένης κίνησης εκείνες τις μέρες. H Έρρικα Πρεζεράκου σε συνέντευξη της είχε αναφερθεί στο σοβαρό ατύχημα που είχε στο χέρι της κατά την περίοδο των καλοκαιρινών της διακοπών.


«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη πρόκληση αυτή για μένα και ανά περιόδους βίωσα πολλά συναισθήματα σε σχέση με αυτό. Πάντα όμως σκέφτομαι ότι πρέπει να στραφώ στο καλό που έχει συμβεί. Το καλό που έχει συμβεί είναι ότι έχοντας το χέρι μου λίγο πιο ψηλά από το κεφάλι μου βρέθηκα κάτω από δυο 300αρες μηχανές και δυο τεράστιες προπέλες. Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί οπουδήποτε αλλού κι αν με χτυπούσαν οπότε έχω τώρα μια στάση ευγνωμοσύνης που κατάφερα να είμαι ζωντανή. Βοηθήθηκα από την αγάπη του κόσμου. Έκανα πολλά χειρουργεία και έχω ακόμα να κάνω κι άλλα. Έχω και ένα δικαστήριο που πρέπει να ολοκληρωθεί. Το χέρι δεν επιστρέφει για να γίνει όπως ήταν, οπότε επειδή αυτό δεν αλλάζει, δεν έχω ούτε θυμό, ούτε ένταση. Επειδή όμως ο άνθρωπος που το προκάλεσε, δε λειτούργησε καλά ούτε κατά το ατύχημα, ούτε μετά από αυτό, χρειάζεται να δεχτεί τις συνέπειες. Είδα μια ξεκάθαρη αλήθεια για το τι είδους άνθρωπος είναι και αυτό είναι αρκετό για μένα», είχε πει η Έρρικα Πρεζεράκου για τα μαθήματα που πήρε από αυτή την περιπέτεια.



Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαίρωσαν στον λαιμό τον Σαλμάν Ρουσντί, συγγραφέα των «Σατανικών Στίχων» - Δείτε βίντεο


O Mπεν Άφλεκ νιώθει σαν την... Νταϊάνα - «Τρομοκρατημένος» από τους παπαράτσι στο Παρίσι


Τα ροτβάιλερ που επιτέθηκαν σε 39χρονη στη Γαύδο, το έχουν κάνει ξανά - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης